Музейна гра до Дня знань

Написано Vlada в . Опубликовано в Новини

2 вересня — день відкритих дверей до Дня знань! Почніть учбовий рік цікаво — запрошуємо дорослих та дітей відвідати музей та усі виставки безкоштовно. 
До того ж, відтепер у музеї можна грати! Ти прихильник мистецтва і мрієш створити власну виставку? Тоді музейна гра «Виставковій турнір» саме для тебе! 
Правила прості: уяви себе директором художньої галереї, який готує новий виставковий проект разом з Художнім музеєм. І як досвідчений фахівець, ти маєш створити власні виставки: портрету, пейзажів, історичної картини... А також обрати їм назву та розповісти концепцію. Тридцять експонатів, з якими учасники познайомляться під час гри — це кращі твори колекції музею. Також гравці  дізнаються найбільш важливі терміни зі сфери мистецтвознавства. Гру разраховано на 3-12 осіб.

Якщо у "Виставковий турнір" ви вже грали, пропонуємо взяти участь у пізнавальному квесті з віршами та загадками "Знайди відгадку серед картин". У залах музею гравцям потрібно буде відшукати потрібні експонати. Для групи від 10 осіб. 

Довідки за телефоном: 49-31-64

Новое изображение-1
Новое изображение-2

Залиште коментар