Поетичний захід до Дня Гідності та Свободи

Написано Vlada в . Опубликовано в Новини

Ласкаво просимо на урочисте засідання поетичної світлиці до Дня Гідності та Свободи, яке відбудеться 21 листопада о 13:00 в Херсонському обласному художньому музеї ім.О.О.Шовкуненка.

Поетична подія відбудеться в рамках проведення пересувної мультимедійної виставки «Відважні. Наші герої», що приурочена до 100-ліття Української Революції. Під час заходу, перед початком Засідання буде проведено історичний екскурс виставкою.

На заході прозвучать вірші поетів Майдану, присвячені революційним подіям в Україні, музичні композиції відомих херсонських музикантів.

У неформальній атмосфері дружнього спілкування учасників Майдану, воїнів АТО, представників духовенства, прикордонників, патріотично-налаштованих городян, журналістів місцевих ЗМІ відбудеться круглий стіл, присвячений подіям Революції Гідності.

Вхід — вільний!

DSC_0532

DSC_0515 (3)

В експозиції виставки «Відважні. Наші герої» репрезентовано архівні світлини на планшетах, тематичну кінохроніку, для трансляції якої задіяно шість моніторів, світлини-реконструкції типажів певної революційної епохи — від Української революції 1917-1921 років до Революції Гідності.

DSC_0638

DSC_0658

Цей проект вже встиг стати однією з найпопулярніших подій для херсонців та гостей міста, які залюбки залишають свої відгуки.

DSC_1005

DSC_1008

Тегі: , , , ,

Залиште коментар