Восьме чудо світу

Написано lara в . Опубликовано в Новини

Унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна

На виставці представлені НАЙМЕНШІ У СВІТІ шедеври мікромініатюрного мистецтва відомого майстра Володимира Казаряна, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських:

  • караван верблюдів у вушку голки;
  • підкована блоха на кінчику волосини;
  • зоопарк у волосині;
  • скульптура Мерилін Монро, розміщена на торці волосини;
  • мікрокамея «Лик Ісуса Христа» в рисовому зерні;
  • слони-еквілібристи, що балансують на людській волосині, вставленій у вушко швейної голки;
  • вражаючі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини та багато інших приголомшливих чудес!

Майстер мікромініатюри Володимир Казарян

Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, його витвори вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки талановитий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться у приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.

Своїм мистецтвом Майстер закликає всіх нас поглянути на існуючий поруч з нами мініатюрний світ з новим почуттям подиву і благоговіння, адже мікросвіт такий самий великий і нескінченний, як Всесвіт.

За 40 років Володимир Едуардович Казарян створив понад 600 мікромініатюрних витворів. Майстер примудрився вставити в знебарвлену людську волосину цілий зоопарк тварин! Він різьбить мікроскульптури і вміщує їх на макові зерна, а на рисових зернах малює портрети світових знаменитостей.

Для виготовлення мікромініатюр Майстер використовує слонову кістку, бивень мамонта, мармур, бурштин, риб’ячу луску, пилинки дорогоцінного каміння, тощо; а основами для них служать відполірована людська волосина, макове зернятко, зернина рису, вушко голки, кристалик цукру і навіть піщинка.

Кожна мікромініатюра — це «ноу-хау», бо створюється за особливою авторською технологією, яка не має аналогів у світі, за допомогою спеціально створених майстром мікроінструментів. Всі мікромініатюрні витвори виконані вручну на межі людських можливостей. Свої мікрошедеври Майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей. Перлиною виставки можна вважати мереживо, сплетене з ниток, зроблених з сотої частини людської волосини.

Золоте мереживо, сплетене з сотої частини людської волосини

Розглянути мікромініатюри можна тільки в мікроскоп.

Багато експонатів Володимира Казаряна знаходяться у приватних колекціях відомих людей планети. Також він заснував акцію «Роза миру», яка включає в себе вручення унікальних мікромініатюрних витворів видним діячам сучасності — президентам і світовим знаменитостям.

За тридцять п’ять років виставкової діяльності виставка мікромініатюр Володимира Казаряна побувала у багатьох містах України, Росії, у Прибалтиці, Чехії, Єгипті, Америці, де користувалася величезним успіхом. А в Америці по рейтингу увійшла до десятки найдивовижніших видовищ світу.

Найменша у світі скульптура Мерилін Монро, зроблена з бивня мамонта і розміщена на торці волосини

Виставка «Восьме чудо світу!» Володимира Казаряна – це справжній подарунок всім мешканцям та гостям міста, це справжнє свято радості і здивування для всієї родини. Виставка мікромініатюр викличе у глядачів здивування і захоплення, а також дозволить подивитись на звичні речі під новим кутом зору.

Вартість квитків:
для дорослих – 45 грн.
для дітей, студентів і переселенців – 30 грн.

Запрошуємо Всіх поціновувачів прекрасного відвідати виставку і насолодитися неперевершеними творіннями сучасності!

Тегі:

Коментарів (1)

Залиште коментар